Investeer in jong talent!

Tom Stijn stagiairs EKI
Geplaatst in Over EKI, Sociaal

Superstageduo: uit het juiste rubber gesneden


EKI stagiairs Stijn Frieling en Tom Rozestraten

Het zit erop voor Stijn Frieling en Tom Rozestraten! Als 'onschuldige studenten' kwamen deze twee goedlachse jongens een klein half jaar geleden binnen bij EKI. Tom op de afdeling marketing, Stijn op de afdeling productie & logistiek. Die goedlachse jongens zijn in no-time 'gewoon' hele meneren geworden bij EKI. Voor ons dan ook een niet meer dan logische keuze om ze beide een parttime contract aan te bieden aansluitend op hun stage. Beide partijen kunnen hier de vruchten van plukken. De twee talenten krijgen de kans om zich verder te ontwikkelen en EKI haalt jong talent binnen.


Tom heeft de afgelopen maanden onder andere gewerkt aan de ontwikkeling van meerdere kleine websites t.b.v. backlinking, een visuele make-over, (technische) SEO, interne linking en UX design. Deze aanpassingen waren noodzakelijk vanwege de sterke veroudering van de websites. Ook heeft Tom zich beziggehouden met het ontwikkelen van een samplekaart en sampleverpakking. De wensen van onze klanten en medewerkers zijn hierin verwerkt en zij hebben er mede voor gezorgd dat de samples ‘toekomstbestendig’ zijn. Daarnaast is de verpakking geproduceerd van gerecycled karton, wat perfect aansluit op onze ideeën over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.


Stijn heeft ervoor gezorgd dat de interne traceerbaarheid van materialen werd geoptimaliseerd. Dit deed hij onder andere door advies te geven over een uitbreiding in het ERP-systeem en unieke locatiecodes te creëren voor in onze magazijnen. Met deze locatiecodes, kunnen onze productiemedewerkers nóg efficiënter te werk gaan. Ook de voorraden kunnen nu overzichtelijker bijgehouden worden, waardoor minder materialen zoek zouden kunnen raken in ons bedrijfspand. Stijn is echter nog niet volledig klaar met dit project. Tijdens zijn parttime job zal hij de uitbreiding van het ERP-systeem verder oppakken.


Succes in jullie nieuwe rol heren! We zijn blij dat we langer van jullie kunnen genieten.

1 februari 2022

Contact

Ambachtsweg 26541 DB NijmegenNederland

Map/routebeschrijving Ons nu bellen Bericht via Formulier