EKI is genomineerd voor de B2B Award!

EKI B2B Shopping Award
Geplaatst in Over EKI

Genomineerd voor de B2B Shopping Award 2021

EKI is genomineerd voor de B2B Shopping Award 2021! Wij zijn enorm trots dat we tot de 3 genomineerden behoren voor zo’n prestigieuze award in de B2B markt. Het is echt de kroon op ons harde werk van de afgelopen twee jaar, waarin de nieuwe webshop de lucht in is gegaan. In de B2B Award powered by Interhop wordt gekeken naar de digitale stap voorwaarts die we afgelopen jaar gezet hebben, de kwaliteit van online activiteiten en de integratie van diverse digitale kanalen. Op 25 maart vindt de uitreiking plaats van 19.00 tot 20.00 uur, deze is te volgen via de website van de Shopping Awards. Een vakjury zal de winnaar bepalen, stemmen is helaas niet mogelijk.


Stappen gemaakt op het gebied van digitalisering

Afgelopen jaar hebben wij de stap gemaakt van een website waarop enkel het productassortiment getoond werd en via e-mail of telefoon besteld kon worden, naar een webshop waarop de producten niet alleen online te bestellen zijn, maar ook online op maat gemaakt kunnen worden in de voor ons op maat gemaakte configurator. Met meer dan 100 materialen in ons assortiment waaruit meer dan 1 miljard SKU’s mogelijk zijn, was dit echt een uitdaging! In de configurator staat gebruiksgemak voor onze klanten voorop, maar was ook een koppeling met onze eigen systemen en productie van belang. Daarnaast willen we onze klanten écht uitgebreide informatie bieden over onze materialen, door als een kennisbank te functioneren. Bij elk product tonen we uitgebreide technische gegevens, een productomschrijving met eigenschappen en toepassingen, duidelijke foto’s en Veelgestelde Vragen per product. Ons doel: koploper worden in een veelal traditionele markt.


Partners en medewerkers bedankt!

Wij willen onze eigen medewerkers en onze partners bedanken die hebben geholpen bij de realisatie van onze webshop: rb2 voor het development en de configurator, MarketingKarwei voor de content en vindbaarheid, SCAPE Digital voor de strategie, vendor selectie en product ownership, ZevenMijls voor het ontwerp en onze nieuwe huisstijl en Chrissie Sewalt voor de fotografie. Zonder hen hadden wij hier niet gestaan!


Het is een bijzonder jaar geweest

Deze nominatie is een mooie kers op de taart voor een jaar dat voor ons familiebedrijf heel bijzonder is geweest. Naast de nieuwe webshop, zijn wij ook verhuisd naar een grotere locatie waar duurzaamheid voorop staat, is ons team uitgebreid, hebben we nieuwe machines aangekocht en zijn we bezig geweest met de implementatie van een nieuw ERP-systeem. En dat in een jaar waarin er een pandemie uitgebroken is… Wat zou het mooi zijn als wij deze B2B Award zouden winnen!


4 maart 2021

Contact

Ambachtsweg 26541 DB NijmegenNederland

Map/routebeschrijving Ons nu bellen Bericht via Formulier