Top 3 ondernemers van het jaar voor EKI

Ondernemer van het jaar top 3
Geplaatst in Papierfabriek, Over EKI

Top 3 ondernemers van het jaar


Uitreiking in de Vereeniging

Op vrijdag 25 maart zijn Bart & Chantal bekroond met een top 3 plaats bij de ondernemer van het jaar verkiezing! Een prijs die wordt uitgereikt door de gelijknamige stichting, op basis van een jaar lang aan nominaties en aanmeldingen uit iedere hoek. In de Vereeniging kwamen we samen met een aantal hele mooie bedrijven en ondernemers en werd Micodo uiteindelijk tot winnaar verkozen. We feliciteren eigenaren Heino en Natasja van harte met hun winst, en Emile van Restaurant de Nieuwe Winkel met de gedeelde tweede plaats en los daarvan een fantastisch concept.


Bedrijfsvoering naar the next level

Ondanks dat we met EKI en Papierfabriek Nijmegen net niet de nummer 1 geworden zijn, zien we dit absoluut als een winst. De afgelopen twee jaar zijn we in rap tempo omgeschakeld naar nieuwe manieren van werken binnen ons bedrijf. Innovatie, creativiteit en duurzaamheid spelen daarbij continu een grote rol. Ook onze cultuur hebben we drastisch aangepakt. We zijn dankbaar om te zien dat we, na de B2B Shopping Award en Innovatie Award, ook nu nog erkenning krijgen voor het harde werken. En dat is natuurlijk ook aan het consistente vertrouwen van onze klanten te danken. Zowel bij EKI als bij Papierfabriek Nijmegen.


Vieren als winst

Ondanks dat het een ondernemersprijs is, is deze mijlpaal natuurlijk te danken aan een prachtig team aan mensen. Een team dat iedere dag weer zijn of haar steentje bijdraagt aan het beter maken van onze bedrijven. Van de productiemedewerkers tot de klantenservice, iedereen heeft bijgedragen aan de successen die we recent hebben mogen vieren. En daar zijn we trots op: we hebben onze medewerkers dan ook met plezier getrakteerd op een mooi personeelsfeest afgelopen week.

On to the next one! Are you in?


7 april 2022

Contact

Ambachtsweg 26541 DB NijmegenNederland

Map/routebeschrijving Ons nu bellen Bericht via Formulier