Account

Hoe kan ik mijzelf aanmelden voor de nieuwsbrief van EKI?

Dit kan op vele manieren, maar de makkelijkste manier is om dit via de nieuwsbrief-banner te doen die u onderaan de meeste pagina's vindt. Geef het e-mailadres in en meld u aan. Wij zorgen ervoor dat u alleen relevante informatie ontvangt.

Hoe maak ik een account aan?

U kunt een account aanmaken op EKI.nl. Dit biedt een aantal voordelen en is verplicht als u bij ons wilt bestellen. Zo kunt u eenvoudig uw producten bestellen, uw favorieten bekijken, producten delen en uw gegevens worden automatisch ingevuld.

Een account aanmaken is eenvoudig. Navigeer naar het icoon rechtsboven in de navigatie en klik hierop.

Icoon account

Vervolgens ziet u onderstaand scherm. Kies 'Account aanmaken' onder het kopje 'Nieuwe klanten' en vul alle gevraagde velden in.

Account

Lukt het niet om een account aan te maken? Stuur dan een e-mail naar info@eki.nl

Kan ik ook een tweede account aanmaken?

Ja, dat kan onder een ander e-mailadres.

Kan ik mijn (bedrijfs)gegevens wijzigen?

Ja dit kan. Hiervoor dient u te zijn ingelogd met uw account. Vervolgens gaat u naar de 'Mijn Account' sectie welke te vinden is rechtsboven in de navigatiebalk. Middels de link 'Beheer adressen' bij het Adresboek, of door naar het Adresboek te navigeren in het linker menu, kunt u uw bedrijfsadres aanpassen.

Op deze pagina kunt u nog enkele andere wijzigingen doorvoeren, zoals het aanpassen van uw naam en telefoonnummer. Uw e-mailadres en bedrijfsnaam kunt u echter niet aanpassen. Neem hiervoor contact met ons op.

Ik ben het wachtwoord van mijn account vergeten, wat kan ik doen?

Het kan voorkomen dat u het wachtwoord niet meer weet waarmee het account is aangemaakt. U kunt dit eenvoudig zelf herstellen. Ga naar het icoon van 'Account' rechtsboven in de navigatie balk. Vervolgens ziet u het scherm waarbij u het wachtwoord kunt resetten. Vul het e-mailadres in en klik op 'Wachtwoord vergeten'. Er wordt nu een e-mail gestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Klik op de link om het wachtwoord te resetten. Klaar!

Contact

Ambachtsweg 26541 DB NijmegenNederland

Map/routebeschrijving Ons nu bellen Bericht via Formulier