Tape

Tape wordt veel gebruikt door professionals bij het monteren of aan elkaar maken van diverse materialen en om trillingen op te vangen. Wij bieden dubbelzijdig tape en dubbelzijdig foamtape met PE schuim aan voor tijdelijke of langdurige verkleving op uiteenlopende oppervlakten.

Tape EKI
  • Dubbelzijdig Tape EKI

    Dubbelzijdig Tape

  • Dubbelzijdig Foamtape EKI

    Dubbelzijdig Foamtape

Toepassingen van tape

Tape kan toegepast worden bij voor het oplossen van allerlei problemen. Het kan gebruikt worden om tijdelijk of permanent elementen te monteren, maar ook om trillingen op te vangen. Er bestaan verschillende soorten tape, op te delen in dubbelzijdige tape en enkelzijdige tape. Bij EKI verkopen wij momenteel twee verschillende soorten dubbelzijdige tape, namelijk dubbelzijdig tape en dubbelzijdig foamtape (schuimtape). Tape kan van diverse materialen gemaakt worden, zoals van PP, PET of PVC, maar er zijn ook andere soorten zoals vliestape en textieltape.

Schuimtape wordt meestal gemaakt van PE schuim met een laag kleefstof, bedekt met een schutlaag van folie dat verwijderd wordt als het aangebracht wordt. De tape die we bij EKI verkopen wordt veelal gebruikt voor industriële oplossingen en toepassingen in de bouw. Zo wordt het toegepast om onderdelen in auto’s of elektrische apparaten op hun plek te houden, maar ook in bouw- en gevelconstructies wordt het materiaal veel gebruikt. Afhankelijk van de specifieke eigenschappen van het materiaal voert het ook spanning af door hun visco-elastische werking. Ook kan het oxidatie voorkomen en kan het bestand zijn tegen uv-straling, vocht, chemicaliën en veroudering.

Soorten tape

Dubbelzijdig tape

Dubbelzijdig tape plakken we bij EKI onder andere op onze zelfklevende materialen, maar deze verkopen wij ook los en kan in dat geval gebruikt worden om elementen te monteren. Wij verkopen verschillende kwaliteiten: enkel voor montage, voor een meer permanente verkleving en voor op moeilijkere oppervlaktes zoals oppervlaktes met een lage oppervlaktespanning.

Dubbelzijdig foamtape

Dubbelzijdig foamtape wordt voornamelijk gebruikt voor het monteren van elementen waarbij demping gewenst is, u kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het ophangen van een spiegel. Doordat schuimtape wat dikker is, is het flexibel en past het zich gemakkelijker aan een ruwe en oneffen oppervlaktestructuur aan.

Tape kopen?

Als fabrikant in Nijmegen levert EKI u producten zoals dubbelzijdig tape, dubbelzijdig foamtape, montagetape, schuimtape en afdichtingstape van hoogstaande kwaliteit, zowel in standaardmaten als op maat gemaakt. De artikelen die wij uit onze materialen produceren zijn erg duurzaam en kunnen in grote aantallen, maar ook in kleine aantallen geleverd worden. Onze producten hebben ongeacht de grootte van de afname een korte levertijd, binnen heel Europa. Heeft u specifieke wensen of vragen over onze producten of de technische specificaties hiervan? Neem dan contact op met ons via +31(0)243773378 of info@eki.nl.

Contact

Ambachtsweg 26541 DB NijmegenNederland

Map/routebeschrijving Ons nu bellen Bericht via Formulier