Levering & betaling

Hoe werkt jullie standaard bezorgservice?

In Nederland en België versturen we grotere zendingen met een standaard vervoerder. De kleinere zendingen versturen we met een pakketdienst. In Nederland wordt dan normaal gezien binnen 1 werkdag geleverd, In België in 2 werkdagen. Het kan soms helaas een dagje extra duren. Bij grote spoed bekijken we graag samen hoe we tot een oplossing kunnen komen.

Ik heb mijn zending nog niet ontvangen, wat kan ik doen?

Het kan voorkomen dat u, na het klikken op de Track & Trace code, de volgende melding krijgt: ‘Er zijn geen zendingen aangetroffen voor deze combinatie’ (dit is de combinatie van de code en de postcode waar de bestelling afgeleverd moet worden). Deze melding kan veroorzaakt worden doordat DPD de Track & Trace code nog niet heeft verwerkt. U kunt de status van uw bestelling in dat geval de volgende werkdag opvragen. Wanneer dezelfde melding 3 dagen na verzending nog steeds verschijnt en u heeft uw bestelling nog niet ontvangen, neemt u dan om contact op met onze klantenservice.

Wat is de verpakkingswijze van de materialen?

EKI verpakt zoveel mogelijk in kartonnen dozen en soms in plastic folie, eventueel met beschermmateriaal als nodig. De verpakking is zo gekozen dat de shelf life van onze producten zo optimaal mogelijk wordt. Bij groothandels versturen wij neutraal, bij industriële klanten en bouwklanten versturen we zo veel mogelijk onder ons eigen label.

Ik heb een beschadigd artikel ontvangen, wat kan ik doen?

Neem alstublieft zo snel mogelijk, binnen 48 uur, contact op met onze klantenservice op telefoonnummer (0)24 377 33 78 of vul het contactformulier in.

Welke verzendtarieven hanteren jullie?

In Nederland is het doorgaans vrij huis geleverd vanaf EUR 400,- en naar België vanaf EUR 750,- tenzij anders overeen gekomen, bijvoorbeeld bij hele grote zendingen. EKI probeert altijd de verpakking zo optimaal mogelijk te maken, zodat de verzendkosten zo laag mogelijk zijn. Door de grote diversiteit aan producten en afmetingen is het helaas niet mogelijk om standaard tarieven te hanteren.

Wat kan ik doen als ik een klacht heb?

Natuurlijk kan het voorkomen dat een bestelling niet volledig volgens de verwachtingen geleverd wordt, een artikel beschadigd is of simpelweg ontbreekt. De eenvoudigste weg om dit kenbaar bij ons te maken is door een mail te sturen naar info@eki.nl of ons te bellen op telefoonnummer +31 (0)24 3773378. Zorg dat u het ordernummer in de mail zet of paraat hebt tijdens het gesprek. Wij zorgen dan voor een snelle en passende oplossing.

Contact

De Biezen 16541 BN NijmegenNederland

Map/Routebeschrijving Ons nu bellen Bericht via Formulier