EKI wint Nijmeegse Innovatie Award!

EKI wint innovatie award #kansvoornijmegen
Geplaatst in Over EKI

EKI wint #KansVoorNijmegen Innovatie Award in de categorie digitalisering


Next level digitalisering

Op donderdag 16 augustus hebben we in het Honig Complex de #KansVoorNijmegen Innovatie Award in ontvangst mogen nemen! Een prijs die door de Gemeente Nijmegen wordt uitgereikt aan ondernemers of bedrijven die het afgelopen jaar bijzondere prestaties hebben neergezet. Na de eerdere winst van de B2B Shopping Awards, stond ook in dit geval onze webshop configurator centraal. De jury prees de eindeloze mogelijkheden die de klant geboden wordt, in een fris en simpel design. Bovendien werkt de klantenservice via exact hetzelfde systeem als de klant, wat de efficiëntie sterk bevordert. Doel van EKI is om een pilot te starten met de configurator in een andere branche, om zo ook andere bedrijven te motiveren het proces van digitalisering te versnellen.


Het prijzengeld geschonken

Bij de award werd ook een cheque van €8.000 euro uitgereikt, die we als winnaar naar eigen wens in EKI mochten investeren. We hebben er echter voor gekozen deze cheque te schenken aan de andere finalisten: Open Source Radio en Studio Honig. Het creatieve ondernemerschap dat zij sinds de start van de coronacrisis hebben laten zien, is alleen maar te bewonderen! Bovendien heeft de culturele sector het afgelopen jaar wellicht de hardste klappen moeten incasseren. Een bewuste keuze voor solidair ondernemerschap, die we met plezier maken. Het sluit namelijk perfect aan bij onze kernwaarden: empathie, kennis en innovatie.


Een unieke samenwerking

Slechts één kanttekening plaatsten we bij de gift van het prijzengeld. Een deel ervan wordt gebruikt om een next level streaming sessie neer te zetten in onze hallen bij Papierfabriek Nijmegen. Open Source Radio verzorgt hierbij de muzikale programmering, Studio Honig zorgt voor een soepele en top-notch streaming ervaring! Giet het geheel in de industriële rauwheid van Papierfabriek Nijmegen, en een prachtig initiatief is geboren. Op deze manier winnen we als finalisten alledrie een beetje. Want alleen door onze krachten te bundelen, tillen we bedrijfsvoering naar het volgende niveau. Daar zijn we van overtuigd!


17 september 2021

Contact

Ambachtsweg 26541 DB NijmegenNederland

Map/routebeschrijving Ons nu bellen Bericht via Formulier