Pop-up restaurant in de Papierfabriek

Pop-up restaurant Proefdruk Papierfabriek Nijmegen
Geplaatst in Papierfabriek, Sociaal

Dineren op anderhalve meter in een industriële fabriekshal

Kom van 20 juli t/m 25 oktober dineren op dé nieuwe hotspot van het jaar: Proefdruk! Op anderhalve meter afstand kun je gastronomisch genieten in het grootste culinaire pop-up concept van Nederland. Iedere twee weken tovert een ander Nijmeegs restaurant de Papierfabriek om tot een culinaire broedplaats. Op deze industriële locatie is een plek gecreëerd waar fijnproevers, connaisseurs en levensgenieters samenkomen. Een plek waar je verrast wordt door signature menu’s en de beste wijnen van Nijmeegse toprestaurants.


Een unieke ervaring

Proefdruk Nijmegen geeft je een optimale beleving waar kwaliteit voorop staat. Onder het genot van lekker eten, wijnen van wereldklasse en een locatie waar je u tegen zegt, zorgen wij voor een onvergetelijke avond. "Het gaat tot nu toe echt boven verwachting. We wisten dat dit iets fantastisch was, maar dat het zó goed zou lopen, hadden we niet verwacht.” zegt Bas Berden van 024events en bedenker van het Proefdruk-concept.


Hoe ziet het anderhalvemeterdiner eruit?

Proefdruk Nijmegen heeft een oppervlakte van 2.500 m² waardoor we makkelijk een anderhalvemeterdiner kunnen inrichten. Wij gaan zorgvuldig om met de gestelde richtlijnen en hebben overal aan gedacht om jouw en onze veiligheid in acht te nemen.

Een 1,5 meterdiner met meer dan honderd gasten is geen enkel probleem in de enorme bedrijfshal van wat ooit papierfabriek Sappi was, gelegen op een industrieterrein aan het water. Gasten kunnen tien weken lang aanschuiven op een van de 127 stoelen en tafeltjes, allemaal afkomstig uit de oude fabriek. Midden in de hal zijn de koks aan het werk in de open keuken, verderop een bar. Medewerkers dragen een stoere overall, passend bij de oude Papierfabriek.


Nijmeegse horeca ondersteunen

Het doel is de lokale horeca te ondersteunen. Onder de noemer Proefdruk Culinair Nijmegen draaien koks van zeven bekende Nijmeegse restaurants dit ‘grootste overdekte restaurant van Nederland’ vanaf 21 juli. Bistrobar Bankoh en Bistrobar Berlin trappen samen af voor de eerste twee weken, gevolgd door De Honneurs, Groenewoud, Credible, de Pelgrim en Renato’s Pizzeria.


Proefdruk pop-up restaurant

21 juli 2020

Contact

Ambachtsweg 26541 DB NijmegenNederland

Map/routebeschrijving Ons nu bellen Bericht via Formulier