Vacature allround productiemedewerker

Vacature Allround Productiemedewerker

Draai jij je hand niet om voor het werken met machines? Weet jij van aanpakken en ben je nauwkeurig? Wil jij graag in een hecht team werken in Nijmegen? Solliciteer dan op onze functie van Allround Productiemedewerker!Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een Allround Productiemedewerker. Je gaat werken in een productieteam van ongeveer 20 medewerkers. Gezamenlijk hebben we één doel: ervoor zorgen dat de klanten tevreden zijn en op tijd hun orders correct ontvangen. Jij als Allround Productiemedewerker bent een belangrijk onderdeel van dit geheel. Jij zorgt er namelijk voor dat de orders worden verwerkt aan de machine die jij bedient.Wat ga je doen als productiemedewerker bij EKI?

Je hoofdtaak als productiemedewerker bij EKI is het bedienen van je machine. Jij zorgt ervoor dat de machine draait en de producten worden geproduceerd aan de hand van een werkbon. Daarna zorg je dat de goederen worden klaargezet en eventueel ingepakt worden voor verzending. Je leert de machine instellen en voert waar nodig klein onderhoud uit. Wanneer een collega hulp nodig heeft, schiet jij natuurlijk meteen te hulp. Collegialiteit is bij EKI erg belangrijk! Op piekmomenten kan het namelijk zomaar zijn dat je bij een andere machine nodig bent. Tenslotte zorg je ervoor dat je werkplek altijd netjes opgeruimd is.Vacature productiemedewerker EKI

Wie ben jij?

 • Je bent nauwkeurig en hebt oog voor kwaliteit
 • Je werkt zelfstandig en toont initiatief
 • Je hebt ervaring als productiemedewerker
 • Je bent technisch aangelegd en vindt het leuk om nieuwe dingen te leren
 • Je beheerst de Nederlandse taalWat bieden wij je?

 • Een fulltime baan
 • Je gaat werken in een fijn team waar naast hard werken ook ruimte is voor gezelligheid
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Je start met een tijdelijk contract, maar hebt uitzicht op een vast dienstverband
 • Je ontvangt een reiskostenvergoeding met een maximum tot 30 km per dag
 • Je werktijden zijn van 8.00 tot 16.30 uur van maandag t/m vrijdag, waarbij we wel enige flexibiliteit van je verwachten waar dit nodig isWie zijn wij?

EKI is recent verhuisd naar onze nieuwe locatie aan de Ambachtsweg in Nijmegen. Wij zijn een productiebedrijf van diverse soorten rubber en schuim. De productie is in eigen beheer, waardoor EKI professionele producten kan leveren met een constante kwaliteit, zowel standaard als maatwerk producten. Wij leveren aan groothandels, bouw en industrie in Nederland en door heel Europa.

Heb je interesse om bij ons aan de slag te gaan als Allround Productiemedewerker en herken jij jezelf in het hierboven beschreven profiel? Reageer dan direct op deze vacature door jouw CV en een motivatiebrief te sturen naar Bart Heersink via hr@eki.nl.Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Contact

Ambachtsweg 26541 DB NijmegenNederland

Map/routebeschrijving Ons nu bellen Bericht via Formulier