Maakindustrie

Maakindustrie

Aan de maakindustrie worden alsmaar hogere eisen gesteld. Ook u heeft wellicht te maken met klanten die goedkopere en tegelijkertijd kwalitatief hoogwaardige producten wensen. Bent u op zoek naar producten voor de maakindustrie? Dan bent u bij EKI aan het juiste adres. Wij leveren EKI schuim, rubber en celrubber aan bedrijven binnen de maakindustrie in heel Europa.

Het bedienen van uiteenlopende klanten in de maakindustrie

Wanneer we het over de maakindustrie hebben, worden doorgaans twee definities gebruikt. De eerste en breedste definitie betreft de vervaardiging van delfstoffen en fysieke producten. In een tweede omschrijving wordt de procesindustrie niet meegenomen, maar wordt maakindustrie uitgelegd als de industrie van elektronica, kunststofverwerking, machinebouw, afbouw en assemblage. De meeste klanten van EKI betreffen bedrijven van uiteenlopende omvang, die onder deze tweede definitie vallen.

Zij kiezen voor EKI schuim, rubber en celrubber vanwege de reeds genoemde leverzekerheid en korte levertijden, maar ook vanwege de mogelijkheid tot het bestellen van de meest uiteenlopende aantallen. Zo kunnen zowel kleine als grote bedrijven bij ons terecht. Bovendien staat service bij EKI centraal. Wij reageren zeer snel op offerteaanvragen en voorzien u indien gewenst van ons deskundige advies omtrent de producten die wij aanbieden.Maakindustrie kozijnen

Voor bedrijven binnen de maakindustrie wereldwijd

Binnen de maakindustrie worden de meest uiteenlopende fysieke producten vervaardigd. Hoe deze worden geproduceerd, is per sector en zelfs per bedrijf verschillend. In ieder geval beschikt u over machines en overige industriële uitrusting voor de productie van uw goederen. Daarbij kunt u denken aan vloerbedekking, inbouwverlichting, trappen, vloeren, zonwering, ramen, kozijnen, interieurbouw en meer. Onze rubber-, schuim- en celrubbermaterialen worden wereldwijd gebruikt bij de vervaardiging van eindproducten.(Binnen)afbouw

Wanneer de ruwbouwfase is afgerond, wordt overgegaan tot de afbouwfase. Onder afbouw vallen de meest uiteenlopende zaken. U kunt hierbij denken aan scheidingswanden, inbouwverlichting, kantoorinrichting, vloerbedekking en zelfs keukens en badkamers. Tot de aanbevolen producten voor de (binnen)afbouw behoren EKI 400 EPDM celrubber en EKI 1300 PE schuim. Beide kunnen vocht- en luchtdichte afdichtingen van een duurzaam karakter realiseren.

Afbouw en ruwbouwAssemblage bedrijven

Assemblagebedrijven

Ook assemblagebedrijven vallen onder de maakindustrie en maken veelvuldig gebruik van de producten van EKI. Wij bieden u de benodigdheden voor de assemblage van onder andere (elektro)mechanische onderdelen, printplaten, modulebouw, bekabeling en kabelbomen. Voor de assemblagewerkzaamheden geldt dat alle onderdelen optimaal met elkaar moeten zijn verbonden om het eindproduct goed te kunnen laten functioneren. EKI beschikt over de kennis en de middelen om u snel te voorzien van kwalitatief hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen. Binnen de assemblage wordt onder andere veelvuldig gebruikgemaakt van EKI 400 EPDM celrubber en neopreen celrubber. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Contact

Ambachtsweg 26541 DB NijmegenNederland

Map/routebeschrijving Ons nu bellen Bericht via Formulier