Kay geslaagd voor opleiding teamleider

Kay teamleider geslaagd
Geplaatst in Sociaal

Kay geslaagd voor opleiding tot teamleider bij EKI

We vinden het bij EKI belangrijk dat iedereen zich thuis voelt, tevreden is met zijn of haar werk en ook op persoonlijk vlak kan blijven groeien. Mede daarom hebben we ons (met succes) laten keuren als Erkend Leerbedrijf. In de praktijk komt dat tot uiting in leuke personeelsactiviteiten, inwerktrajecten, persoonlijke gesprekken maar ook: opleidingen bieden! En daar is onze Kay afgelopen week met vlag en wimpel voor geslaagd.


Wens om door te groeien

Kay kwam een tijd terug naar onze HR-afdeling en gaf aan dat hij zichzelf graag verder wilde ontwikkelen. Hij wilde meer uitdaging in zijn werk, doorgroeien en nog een diploma halen. Hij liet er geen gras over groeien en kwam direct zelf met het voorstel om een BBL-opleiding te volgen. Een BBL-opleiding is een opleiding waarbij je deeltijd werkt en één dag per week naar school gaat. Kay koos in dit geval voor de opleiding ‘Leidinggevende team/afdeling/project’ aan het ROC.


Win-win voor werkgever en werknemer

Door als bedrijf opleidingen te bieden aan je medewerkers laat je zien dat je aandacht voor ze hebt. Het moet altijd voortkomen uit intrinsieke, oprechte motivatie – maar uiteindelijk is het altijd een win-win. In dit geval heeft Kay bijvoorbeeld zijn persoonlijke doel behaald en zijn leiderschapsvaardigheden verder weten te ontwikkelen, maar zijn wij als EKI ook gewoon een uitstekende teamleider rijker.


Van harte Kay! Veel succes en plezier in je nieuwe functie als teamleider lijmafdeling.

27 oktober 2022

Contact

Ambachtsweg 26541 DB NijmegenNederland

Map/routebeschrijving Ons nu bellen Bericht via Formulier