Industrie EKI

  Uw partner in de industrie

  Wij leveren continue kwaliteit in producten voor allerlei toepassingen binnen de industrie met een korte levertijd. Kwaliteit en veiligheid staan bij ons voorop!  Ons rubber en schuim gebruiken in de industrie

  Omdat wij een erg breed productassortiment aanbieden, waarin rubber en schuim producten met uiteenlopende eigenschappen bevinden, zijn veel van deze producten breed inzetbaar binnen de industrie. Industrieën waarbinnen onze materialen veel gebruikt worden zijn onder andere elektrotechniek, machinebouw, automotive en de verpakkingsindustrie.

  Binnen deze industrieën staat voor ons kwaliteit en veiligheid voorop. Daarom onderwerpen wij al onze leveringen aan een strenge kwaliteitscontrole voordat wij deze verzenden. Daarnaast willen wij zo duidelijk mogelijk zijn over de eigenschappen van onze materialen, hoe deze het beste gebruikt worden en welke materialen wel of juist niet goed te combineren zijn. Dit zorgt ervoor dat de producten zo veilig mogelijk gebruikt worden.

  De juiste producten voor verschillende specifieke toepassingen

  Een veel voorkomende toepassing van onze producten binnen de industrie is als afdichting, bijvoorbeeld tegen stof, lucht en water. Ons assortiment dat schokabsorberende eigenschappen heeft wordt veel gebruikt om producten te beschermen tegen schokken en trillingen. Dit zien wij veel terug in de verpakkingsindustrie, maar bijvoorbeeld ook in de elektrotechniek waar de elektronica beschermd moet worden. Een aantal producten die wij aanbieden zijn geschikt voor uitdagendere toepassingen zoals voor bijvoorbeeld contact met olie, voor gebruik bij hogere temperaturen of voor toepassingen met voedsel.

  PE schuim voor de industrie
  Ontwikkeling

  Wij blijven groeien en ons ontwikkelen

  Om zo goed mogelijk met nieuwe ontwikkelingen binnen de industrie mee te kunnen gaan, zijn wij continu bezig om ons productassortiment uit te breiden. Hiermee willen wij aan alle specifieke en uitdagende toepassingen waar u mee in aanraking komt kunnen voldoen. Hierbij blijft uiteraard de kwaliteit voorop staan. Met onze machines zijn wij steeds beter in staat om complexe vormen te snijden. Heeft u producten nodig die aan specifieke normeringen voldoen? Op onze productpagina’s kunt u in één oogopslag zien aan welke normeringen onze producten voldoen. Op deze wijze proberen wij de veiligheid van uw medewerkers bij het gebruiken van onze materialen te waarborgen.

  Als u vragen heeft over welk product het meest geschikt is voor uw specifieke toepassing, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice via +31(0)24-3773378 of via info@eki.nl.

  Uitgelichte producten

  Door EKI aangeraden producten voor de industrie