Automotive

Automotive

De automotive industrie is de industrie waaronder alle bedrijven vallen die zich bezighouden met de productie en verkoop van motorvoertuigen. Schuim en rubber zijn uit deze industrie niet weg te denken. Zoekt u producten voor de automotive industrie? Fabrikant EKI levert schuim, rubber en celrubber aan bedrijven binnen heel Europa. Onze producten zijn kwalitatief hoogwaardig, duurzaam en laten zich nauwkeurig bewerken.

Welke Automotive klanten zijn wij van dienst?

De automotive industrie behoort tot de grootste industrieën wereldwijd. EKI is een betrouwbare partner voor zowel OEM’s (Original Equipment Manufacturers) als voor toeleveranciers, dealers en fabrikanten. Onze rubber- en schuimmaterialen worden onder andere veelvuldig gebruikt voor afdichtingen. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen en wat de toepassingsmogelijkheden van ons productgamma zijn? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Aan bedrijven binnen de automotive industrie worden hoge eisen gesteld. Als professional bent u op zoek naar manieren om uw klanten van de meest hoogwaardige producten te voorzien en dit zo efficiënt mogelijk te doen. EKI weet wat u daarvoor nodig heeft. Bij ons rekent u op een breed productgamma aan rubber- en schuimsoorten, korte levertijden en de mogelijkheid tot de meest uiteenlopende afnames. Indien gewenst, kunnen wij ook producten op maat verzorgen.Autoindustrie

Motor- en auto-industrie

Binnen de motor- en auto-industrie worden motorvoertuigen ontworpen, ontwikkeld, geproduceerd en verkocht. EKI mag zichzelf met trots de betrouwbare partner van talrijke autofabrikanten, autobedrijven, autoschadebedrijven, garages, carrosseriebouwbedrijven en onderhouds- en reparatiebedrijven noemen.

Tot de veelvuldig door deze branche afgenomen producten behoren het anti-dreunfolie en de anti-dreunplaten. Deze gebruikt u voor het isoleren van bijvoorbeeld de bodemplaat, portieren en wielkasten van een voertuig, met de bedoeling rijgeluiden terug te dringen. Ook bij speakers past men de folie en de platen toe. Tegen ongewenst weg- en motorgeluid kunt u gebruikmaken van geluidsabsorberend schuim. Op zijn beurt zet u EKI 250 SBR rubber weer in ten behoeve van de afdichting en afwerking van ramen en deuren. SBR rubber is een universeel rubbertype met uiteenlopende toepassingsmogelijkheden.Bedrijfsvoertuigen

Bent u een professional op het gebied van bedrijfsvoertuigen, oftewel voertuigen die hoofdzakelijk bedoeld zijn voor het vervoer van personen en goederen, het trekken van opleggers of speciaal vervoer? Ook in dat geval bent u bij EKI aan het juiste adres voor schuim en rubber van hoge kwaliteit. Zo maken onze klanten onder andere voor paardentrailers en cargo trailers gebruik van onze anti-dreunfolie. Om de resonantie in auto’s en campers tegen te gaan, is ons neopreen celrubber een passende oplossing. Ook voor elektrische bedrijfsvoertuigen kunt u hiervan gebruikmaken.

BedrijfsvoertuigenAutomotive onderdelen en accessoires

Onderdelen en accessoires

Onderdelen en accessoires kunnen van uiteenlopende aard zijn. Zo kunt u denken aan originele onderdelen en toebehoren, laadpalen, carrosserie en voertuiginrichting. Trekhaken, wielen, ruitenwissers, spiegels, autogordels, airconditioning, V-snaren en riemen zijn daar voorbeelden van. In veel onderdelen en accessoires wordt rubber verwerkt: het luchtfilter, de airconditioning, de speakers, de achterlichten, het benzineklepje en de stuurkolom. Een kwalitatief zeer hoogwaardige rubbersoort die voor deze toepassingen geschikt is, is ons SBR rubber. Dit is een universeel gebruikt rubbertype met talrijke toepassingsmogelijkheden.

Tevens vindt u in ons assortiment onder andere PU rugvulling, bijvoorbeeld voor de rubber afdichtingen en schroeven, en neopreen celrubber, dat vooral door bedrijven in de carrosserie wordt afgenomen. Deze producten zijn ook geschikt voor volledig elektrische voertuigen. EKI ontwikkelt zich voortdurend en verandert mee met de veranderingen in de markt. Zo worden onze producten ook voor de retro Carice TC2 Car gebruikt.Wenst u meer informatie over de mogelijkheden van ons schuim, rubber en celrubber voor bedrijven in de automotive industrie?

Neem dan gerust contact met ons op.

Contact

Ambachtsweg 26541 DB NijmegenNederland

Map/routebeschrijving Ons nu bellen Bericht via Formulier