Maatwerk: 3D logo's uit restafval

EKI schuim 3D logo Profuomo
Geplaatst in Toepassingen

Maatwerk logo's produceren op basis van restafval? Doen we gewoon.


Initiatief vanuit het productieteam

Van groot tot klein, polyetherschuim tot neopreen; onze medewerkers krijgen er energie van om uw bestelling tot op de millimeter aan uw wensen te laten voldoen. Een goed voorbeeld hiervan zagen we onlangs bij deze 3D logo’s. Een idee vanuit meerdere collega’s om vanuit restafval een digitaal logo tot leven te brengen. En ondanks dat het niet om een ‘echte’ order ging, werd deze uiteraard als zodanig opgepakt!


Inventarisatie & optimalisatie design

Net zoals bij een reguliere bestelling is onze productie teamleider Jordy gaan kijken naar het aangeleverde design, in dit geval door hemzelf verzamelde logo’s (normaliter zijn dit werktekeningen). Deze zijn vervolgens, waar nodig in overleg, geoptimaliseerd in AutoCAD. Het resultaat: een tot op de millimeter precies 3D design van het logo, klaar voor productie.


Piekfijne precisie dankzij waterstraalmachine

Het productieteam is vervolgens aan de slag gegaan met het tot leven brengen van de logo’s: materiaal verzamelen, uitsnijden, lijmen en meer. Het high-tech hoogtepunt van dit proces? Onze computer-aangestuurde waterstraalmachine, bediend door Gor. Dankzij deze immens krachtige en precieze machine kunnen we altijd mooie en accurate resultaten garanderen. Op de afbeelding ziet u daar twee mooie voorbeelden van uit PE schuim, al zeggen we het zelf :)

Lang verhaal kort: de mogelijkheden bij EKI zijn eindeloos. De gebruiksvriendelijke productconfigurator op onze website helpt u in de meeste gevallen uitstekend op weg, maar ook ons team staat altijd met plezier voor u klaar om u te helpen met uw bestelling op maat.

12 januari 2023

Contact

Ambachtsweg 26541 DB NijmegenNederland

Map/routebeschrijving Ons nu bellen Bericht via Formulier