Groothandels

Groothandels

Groothandels zijn al sinds het begin van ons bedrijf een klantgroep die wij veel bedienen en met wie wij een goede samenwerking erg belangrijk vinden. Deze samenwerking kan heel uitgebreid zijn, maar het kan ook zijn dat u maar enkele specifieke producten van ons nodig hebt. Wij leveren onze producten aan grote inkooporganisaties, technische groothandels en bouwmarkten van allerlei formaten.

Diverse groothandels

EKI levert aan zeer veel verschillende type groothandels. Voorbeelden hiervan zijn inkooporganisaties en technische groothandels van allerlei formaten. Wij willen alle soorten groothandels zo goed mogelijk helpen. De soorten producten die wij leveren aan groothandels zijn eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan producten voor afdichtingen, filters, kleppen, aggregaten, slangen, leidingen en ga zo maar door. Onze producten worden bijvoorbeeld toegepast voor het afdichten van kieren en naden in kozijnen of prefab bouwelementen, de installatie van glaswerk, voor onderdelen bij machines, als oplegrubber in constructies, als afstandhouder onder zware balken, als rugvulling van afdichtingskitten en als opvulling voor voegen. We leveren aan groothandels voornamelijk producten die gemaakt zijn van PU schuim (zowel met gesloten cellen als met open cellen), PE schuim, EPDM celrubber, neopreen celrubber, NBR rubber en volrubber.Technische groothandel

Technische groothandels

Eén van de soort groothandels waar EKI veel mee samenwerkt, is de technische groothandel. Technische groothandels zijn bedrijven die gespecialiseerd zijn in de verkoop van technische producten aan professionals in de bouw- en installatiebranche, en industrie. Een technische groothandel beschikt dus over veel specialistische kennis en kan daardoor zijn klanten goed voorzien van deskundig advies.

Deze groothandels bieden een breed assortiment aan producten, zoals gereedschappen, machines, bouwmaterialen, bevestigingsmiddelen, elektrotechnische materialen en nog veel meer. EKI kan een goede aanvulling zijn op dit assortiment, of de groothandel nou beschikt over een groot of klein assortiment.Bouwmarkten

Bouwmarkten of online webshops in bouwartikelen zijn winkels die zich richten op de verkoop van bouwmaterialen en gereedschap. Deze winkels zijn een belangrijke bron voor huiseigenaren, klusjesmannen en professionals in de bouwsector. Bouwmarkten bieden een breed scala aan producten en diensten, variërend van bouwmaterialen en gereedschap tot verf, behang en zelfs tuinartikelen. Eén van de belangrijkste voordelen van bouwmarkten is de breedte van het aanbod. Bouwmarkten bieden klanten de mogelijkheid om alle benodigde materialen en gereedschappen voor hun projecten op één locatie te vinden. Daarnaast bieden bouwmarkten vaak deskundig advies en begeleiding aan klanten, vooral voor doe-het-zelf projecten.

Wij hanteren over het algemeen altijd een korte levertijd. Daarnaast biedt EKI aan bouwmarkten altijd een scherpe prijs en levert EKI dozen waarbij de binnenkant altijd volledig neutraal is. Dit maakt ons ook een ideale partner voor dropshipment.

BouwmarktenGrote inkooporganisaties

Grote inkooporganisaties zijn bedrijven die gespecialiseerd zijn in het inkopen van goederen en diensten voor andere bedrijven. Deze organisaties worden vaak opgericht om de inkoopkracht van meerdere bedrijven te bundelen. Door het bundelen van inkoopkracht kunnen grote inkooporganisaties schaalvoordelen en kostenbesparingen realiseren voor hun klanten. Grote inkooporganisaties bieden hun diensten aan in verschillende sectoren, zoals de bouw-, installatie-, en retailbranche. Ze werken vaak met vaste contracten en afspraken met leveranciers om ervoor te zorgen dat hun klanten betrouwbare en consistente kwaliteit en service krijgen.

Bij ons kunnen dit soort bedrijven gestructureerd hun producten inkopen. EKI kan hun voorraden tijdig aanvullen. Ook bij grote bestellingen kunnen wij aan grote inkooporganisaties snel een nieuwe voorraad leveren. Daarnaast biedt EKI aan deze organisaties private labeling. Bij private labeling worden producten die zijn geproduceerd door een bepaald bedrijf verkocht onder de merknaam van een ander bedrijf. In dit geval betekent het dat EKI de producten produceert onder de merknaam van een grote inkooporganisatie.

Contact

Ambachtsweg 26541 DB NijmegenNederland

Map/routebeschrijving Ons nu bellen Bericht via Formulier