EKI schuim voor 3D logo's Profuomo

EKI schuim 3D logo Profuomo
Geplaatst in Toepassingen

Van grondstof tot eindproduct: schuim voor kledingmerk logo's

Producten van EKI worden in alle soorten en maten aangeleverd. De mogelijkheden voor toepassingen van ons rubber en foam zijn eindeloos. In deze serie nieuwsberichten nemen we je mee door de meest verrassende toepassingen. Van de Waalbrug tot Tokyo, afdichtstrips tot voetbalvelden, niets is te gek. In deze zevende editie: schuim voor 3D logo’s!


PE schuim en EVA schuim gebruikt voor Profuomo

Ons EKI 602 PE schuim, EKI 604 PE schuim en EKI 650 EVA schuim zijn gebruikt voor het produceren van 3D logo’s. Tijdens de productie is gebruik gemaakt van een waterstraler. Deze machine kan ons rubber en schuim zeer nauwkeurig uitsnijden, zodat alle details bewaard blijven. Deze uitgestraalde 3D logo’s worden gebruikt om de winkels van Profuomo aan te kleden. In totaal zijn er drie verschillende kleuren logo’s geleverd, namelijk fel geel (EKI 602), blauw (EKI 604) en zwart (EKI 650). Profuomo produceert mannenmode vanuit een duurzame gedachte. De kleding moet kwaliteit en comfort uitstralen. Mannen kunnen de outfits zowel tijdens werk als in hun vrije tijd dragen.


Waarom EKI 602, EKI 604 en EKI 650 voor deze toepassing?

EKI 602 (geel) en EKI 604 (blauw) zijn beide gekleurd PE schuim en hebben exact dezelfde eigenschappen. Ze hebben heeft een gesloten celstructuur en zijn bestand tegen verschillende invloeden van het weer en buitenaf, zoals UV-straling, ozon en water. Ook kunnen ze binnen een breed temperatuurbereik toegepast worden. Dit maakt dat PE schuim zeer breed inzetbaar is. Voorbeelden van andere toepassingen zijn als zijn kofferinterieur en om drijfartikelen en muismatten van te maken.

EKI 650 is een zwart EVA schuim dat een gesloten celstructuur heeft. Het materiaal is licht van gewicht, verouderingsbestendig en slijtvast. Ook kan het goed tegen invloeden van buitenaf, zoals ozon, UV-straling en andere weersinvloeden. Verder heeft dit materiaal goede mechanische eigenschappen. EVA schuim wordt voornamelijk gebruikt voor afdichtingen van kozijnen, deuren en glas. Ook wordt het als schokdemping gebruikt in sportpakken of als valbescherming.

Deze veelzijdige schuimen zijn daarnaast voor nog veel meer toepassingen geschikt. Meer weten? Neem dan contact op met onze medewerkers.

28 juli 2022

Contact

Ambachtsweg 26541 DB NijmegenNederland

Map/routebeschrijving Ons nu bellen Bericht via Formulier