Rubber en schuim voor groothandels

Rubber en schuim voor groothandels

Wij leveren continue kwaliteit, een betrouwbare samenwerking en producten waar uw klanten altijd op kunnen rekenen.

Ons rubber en schuim voor groothandels

Groothandels zijn al sinds het begin van ons bedrijf een klantengroep die wij veel bedienen en met wie wij een goede samenwerking erg belangrijk vinden. Deze samenwerking kan heel uitgebreid zijn, maar het kan ook zijn dat u maar enkele specifieke producten van ons nodig heeft.

Het maakt niet uit hoe breed of hoe smal het productgamma is dat u bij ons af wilt nemen, wij zorgen altijd voor een betrouwbare samenwerking, constante kwaliteit en korte levertijden. Dit komt omdat wij als fabrikant alle stappen uit het productieproces zelf in beheer hebben. Zo kunnen wij continu de kwaliteit waarborgen en scherpe prijzen aanbieden. Wij willen u toegevoegde waarde bieden, omdat wij vinden dat uw verkoop weer toegevoegde waarde moet kunnen bieden aan uw klanten. Met onze scherpe prijzen willen wij u ruimte kunnen bieden om deze toegevoegde waarde aan uw klanten over te dragen.

Passen wij bij uw wensen als groothandel?

De verschillende types groothandels waaraan wij leveren zijn oneindig. Dit kunnen bijvoorbeeld grote inkooporganisaties zijn, technische groothandels van allerlei formaten en andere rubberverwerkers. Wij willen alle verschillende groothandels zo goed mogelijk helpen. Wij hopen u via onze website zoveel mogelijk informatie te kunnen geven over onze producten en verwerkingsmogelijkheden. Door zoveel mogelijk materialen en verwerkingsmogelijkheden te bieden hopen wij dat u met onze producten aan alle wensen van uw klanten kunt voldoen.

EKI 520 compressieband
rubber en schuim voor groothandels

Continue kwaliteit

Wij hechten veel waarde aan het leveren van continue kwaliteit, daarom ondergaan al onze leveringen een kwaliteitscontrole. Onze jarenlange ervaring en vakkennis zorgt ervoor dat wij precies weten waar wij op moeten letten en aan welke specifieke eisen onze producten moeten voldoen. Dit geldt zowel voor grote orders als voor kleinere hoeveelheden. Wij willen u met onze vakkennis toegevoegde waarde bieden op uw eigen kennis. Eén van onze specialiteiten is celrubber, aangezien wij de enige producent van rollen celrubber in de Benelux zijn. Dit zou een mooie aanvulling kunnen zijn op uw huidige aanbod als u al andere soorten rubber verwerkt. Hierbij willen we uw klanten het gevoel geven dat zij enkel door u geproduceerde producten afnemen.

Als u hier nog andere vragen over heeft kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice via +31(0)24-3773378 of info@eki.nl.

Contact

Ambachtsweg 26541 DB NijmegenNederland

Map/routebeschrijving Ons nu bellen Bericht via Formulier