EKI logo
  • Industrieën
  • Nieuws
  • Contact
Log in
  • Direct naar:
Thuiswinkel zakelijk
Kiyoh reviews
KW1 finale 2024
EKI logo
Log in

    Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

    Blijf op de hoogte van productontwikkelingen en nieuws over EKI.

    Over ons
    • Over EKI
    • Nieuws
    • Vacatures
    • Thuiswinkel zakelijk
    • Shopping Awards
    Klantenservice
    • Account
    • Klantenservice
    • Veelgestelde vragen
    • Privacyverklaring
    • Algemene voorwaarden
    Mijn account
    • Inloggen
    • Mijn bestellingen
    • Mijn favorieten
    • Nieuwsbrief
    Contactgegevens
    • Ambachtsweg 2, 6541 DB Nijmegen, Nederland
    • info@eki.nl
    • +31 (0) 243773378ma t/m vr (8:00 - 16:30)
    • LinkedIn EKI
      Facebook EKI
      Youtube EKI
      Xing EKI

    Contact

    • Ambachtsweg 2, 6541 DB Nijmegen, Nederland
    • info@eki.nl
      +31 (0) 243773378ma t/m vr (8:00 - 16:30)

    Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

    Blijf op de hoogte van productontwikkelingen en nieuws over EKI.

    Volg ons op
    LinkedIn EKI
    thuiswinkelshopping awards

    © 2025, EKI, Alle rechten voorbehouden

    • Rubber
    • Neopreen Rubber
    • EKI 261 Neopreen rubber zwart

    Wat zijn de eigenschappen van dit neopreen rubber en hoe wordt het geleverd?

    Dit zwarte neopreen rubber, ook wel CR rubber (chloropreen) genoemd, is qua eigenschappen een combinatie van andere rubbers. Van EPDM neemt het de weerbestendigheid mee en van NBR de oliebestendigheid. Daardoor kan dit rubber gebruikt worden bij kortstondig contact met olie en zal het buiten minder snel verouderen. Bent u op zoek naar de beste oliebestendigheid, dan raden wij wel aan om voor NBR rubber te kiezen. Bijzonder aan EKI 261 is dat het rubber één inlage heeft. Deze inlage zorgt ervoor dat het materiaal steviger is en minder snel zal scheuren. Omdat het materiaal ook een goede verouderingsbestendigheid en hoge slijtvastheid heeft, zal het lang meegaan. De goede mechanische eigenschappen van het neoprene rubber zorgen ervoor dat het niet snel blijvend zal vervormen. EKI 261 is goed bestand tegen water, maar ook tegen zuren, alkalische oplossingen en waterdamp. Het geeft goede elektrische isolatie en is redelijk gasdicht. Het materiaal kan zowel binnen als buiten toegepast worden. Waar neopreen verder om bekend staat, is dat het zowel tegen zoet water als zout (zee)water bestand is. Wij maken het materiaal bij EKI zelf op maat in diktes van 2 tot 5 mm dik. Meestal wordt dit neopreen rubber met inlage geleverd in platen, maar andere vormen, zoals blokjes, zijn ook mogelijk. Deze kunnen wij zowel ongelijmd als enkelzijdig- of dubbelzijdig zelfklevend leveren in gewenste aantallen.


    Waar kan ik EKI 261 voor gebruiken?

    EKI 261 wordt voornamelijk gebruikt als oplegrubber bij opleggingen die een betere drukverdeling nodig hebben. Dit kan bijvoorbeeld zijn bij constructies met zware balken en houtskeletbouw. Oplegrubber is bedoeld om structurele bouwschade aan constructies te voorkomen. Neopreen rubber is hiervoor geschikt omdat het goede schokdempende eigenschappen heeft. Tevens kan het goede geluidsisolatie bieden. EKI 261 is ook geschikt voor afdichtingen tegen stof, lucht en water. Echter zal dit alleen zijn bij afdichtingen met vlakke of weinig verlopende voegen. Deze afdichtingen kunnen bijvoorbeeld zijn in de scheepvaart of offshore dankzij de goede zeewaterbestendigheid en redelijke oliebestendigheid. Toch zal dit rubber met inlage voornamelijk gebruikt worden voor zijn belangrijkste toepassing, bij opleggingen.

    Producteigenschappen

    Algemene Omschrijving
    Grondstof
    neopreen
    De gebruikte grondstof heeft veel invloed op de eigenschappen van het materiaal.
    Materiaal
    rubber
    Een materiaal is een natuurlijk of kunstmatig geproduceerde stof die bestemd is om verder verwerkt te worden tot halffabricaten of eindproduct. Het juiste materiaal kiezen gebeurt op basis van zijn eigenschappen die nodig zijn voor uw toepassing. Belangrijke eigenschappen zijn hardheid, elasticiteit, duurzaamheid en kostprijs.
    Inlages aantal
    1inlage
    Rubber met één inlage of met twee inlages is sterker en het doorscheuren ervan is moeilijker. De druk op het rubber wordt tevens beter verdeeld. Het grootste deel van het rubber wordt echter zonder inlage geleverd.
    Uitvoering rubber
    2 kanten glad
    Kleur
    zwart
    Het grootste deel van ons productassortiment is zwart, grijs of wit. We leveren ook materialen met andere kleuren zoals rood, geel, groen of blauw. Houd er alstublieft rekening mee dat er altijd tolerantie zit op de kleur. Bij sommige materialen is deze tolerantie kleiner, bij andere materialen groter.
    Hardheid (Shore A)
    70 shore A
    Shore A wordt gebruikt om de hardheid aan te duiden van rubber en sponsrubber. De shore A hardheid wordt gemeten door met een bepaalde kracht, de diepte van indrukken op het materiaal te meten. Dit gebeurt met een shore A meter. Het meten van de shore A hardheid van hardere materialen zoals rubber dient op de correcte manier te gebeuren. Toch zal er altijd tolerantie zitten op het meetresultaat. Er zit namelijk tolerantie op het materiaal zelf. Soms is het wat harder en soms wat zachter. Dit verschil kan optreden tussen verschillende productiebatches, maar ook in dezelfde productiebatch. Natuurlijk selecteren wij onze grondstofleveranciers op constante kwaliteit en hardheid, maar er zal altijd tolerantie zitten op de hardheid.
    Dichtheid
    1400 kg/m³
    Dichtheid of densiteit van een materiaal drukt uit hoeveel massa van dat materiaal aanwezig is in een bepaald volume. Het grootste gedeelte van onze producten wordt uitgedrukt in kg/m³. Bij de productie van een bepaald materiaal is er altijd tolerantie op de densiteit. Dit is helaas niet te vermijden, maar wordt wel nauwkeurig bijgehouden in kwaliteitscontroles. Het meten van densiteit of soortelijk gewicht van materialen gebeurt volgens internationale normen. Hierdoor kunnen materialen beter en nauwkeuriger met elkaar vergeleken worden.
    Dichtheid range en norm
    1300 tot 1500 kg/m³ (DIN EN ISO 845)
    Mogelijkheden Materiaal
    Zelfklevende mogelijkheden
    1 kant, 2 kanten, zonder
    De mogelijkheden voor het zelfklevend maken hangen af van de eigenschappen, de vorm en de toepassing van het materiaal. De meeste materialen kunnen wij leveren ongelijmd (zonder zelfklevende zijde), met één zelfklevende zijde en met aan twee kanten een zelfklevende zijde. Sommige materialen zijn niet te belijmen en bijvoorbeeld sommige profielen kunnen we alleen leveren met éen zelfklevende zijde.
    Meest verkochte diktes
    2, 3, 4, 5 mm
    De meest verkochte diktes geven een eerste indicatie van de standaard mogelijkheden. Er is echter veel meer mogelijk. Mocht de gewenste dikte er niet bij staan, neem a.u.b. contact met ons op. Vaak kunnen we de dikte gemakkelijk op maat maken en soms is er een alternatief materiaal waarin de gewenste dikte wel mogelijk is.
    Minimum dikte
    2 mm
    De minimum dikte geeft een indicatie van onze technische mogelijkheden. Vaak gaat het om een standaard dikte. Mocht u toch een dunner materiaal zoeken, neem dan alstublieft contact met ons op. Soms is het wel mogelijk en soms hebben we alternatieve materialen waarin de gewenste dikte wel mogelijk is.
    Maximum dikte
    5 mm
    De maximum dikte geeft een indicatie van onze technische mogelijkheden. Mocht u toch een dikker materiaal zoeken, neem dan alstublieft contact met ons op. Voor bepaalde materialen lijmen we meerdere lagen op elkaar om toch de gewenste dikte te verkrijgen, bij andere materialen kunnen we grotere blokken gebruiken. Wat mogelijk is, hangt dan meestal af van de overige gewenste afmetingen en vorm.
    Niet standaard diktes
    op aanvraag bij grotere aantallen
    Wilt u een materiaal in een dikte die niet standaard is, dan kunnen wij u meestal heel snel helpen. Bij veel materialen maken wij zelf de platen en rollen in iedere gewenste dikte. Uit masterblokken schillen wij dan de gewenste dikte, met korte levertijd. Bij materialen waar wij dit niet zelf kunnen (op aanvraag bij grotere aantallen), kunnen wij vaak snel uitsluitsel geven of we het kunnen aanbieden.
    Max breedte rollen
    1400 mm
    Uit rollen produceren wij bandjes en vormen. De standaard rolbreedte geeft een indicatie van de mogelijkheden qua maximale afmetingen.
    UV-bestendigheid
    redelijk
    Ozonbestendigheid
    redelijk
    Toepassing met olie
    slecht
    Afdichten bij welk type voeg
    vlak/evenwijdig
    vlak = glad oppervlakte zoals metaal / oneffen = onregelmatig oppervlakte zoals metselwerk / evenwijdig = een voeg die heel constant is / verlopend = een voeg die heel veel varieert. Gladde en vlakke voegen zijn niet de uitdaging, de uitdaging ligt bij onregelmatige en verlopende voegen. Bijvoorbeeld bij metselwerk moeten de oneffenheden goed opgevangen worden, maar nog steeds een goede afdichting geven. Bij verlopende voegen moet het materiaal heel goed indrukbaar zijn, maar nog steeds goed afdichten op de gedeeltes waar het band veel minder wordt ingedrukt.
    Technische Eigenschappen Materiaal
    Temperatuur
    -30 °C tot +70 °C, kortstondig +80 °C
    FMVSS302
    conform
    FMVSS 302 is een internationale test waarbij de brandbaarheid van een materiaal wordt gemeten. FMVSS staat voor Federal Motor Vehicle Safety Standards. Deze norm geeft een indicatie van het brandgedrag. Als het conform is, dan betekent dit dat een bepaalde minimale veiligheid gegarandeerd is.
    Lambda
    0,25 W/mK
    Warmtegeleidingscoëfficiënt of thermische geleidbaarheid geeft aan hoe een materiaal warmte geleidt en is afhankelijk van temperatuur, dichtheid en het vochtgehalte. Deze waarde is berekend bij 20 °C
    Treksterkte MPa
    6 MPa (> 4 MPa, ISO 37)
    Hoeveel kracht is er nodig voordat een materiaal knapt? De treksterkte is een maatstaf om de mechanische eigenschappen te classificeren. De grenswaarde van de treksterkte geeft aan hoeveel kracht of spanning het materiaal minimaal kan verdragen voordat het knapt.
    Rek bij breuk
    200% (> 150%, DIN 53504)
    De rek bij breuk is een maatstaf van de rekbaarheid van het materiaal. Deze maatstaf staat in verbinding met treksterkte. Het geeft aan hoeveel procent het materiaal is uitgerekt als de opgegeven kracht van treksterkte gebruikt is. De rek bij breuk wordt uitgedrukt in een percentage van de oorspronkelijke lengte: 120% betekent dan dat het 20% uitgerekt kan worden t.o.v. het originele formaat voordat het breekt.
    Scheursterkte
    10 N/mm (> 7 N/mm, ASTM D624-00)
    Maximaal % indrukken
    25%
    Dit geeft een indicatie van hoeveel procent een materiaal maximaal samen te drukken is, zonder dat het materiaal kapot gaat. Bijvoorbeeld als gesloten cellig schuim meer dan 50% ingedrukt wordt, dan knappen de cellen. Bij hardere materialen ligt het maximale percentage samen te drukken een stuk lager. Hele zachte open cellige materialen kunnen vaak bijna helemaal ingedrukt worden.
    Maximale belasting N/mm2
    < 5 N/mm²
    De maximale kracht die op rubber uitgeoefend kan worden in oplegconstructies.
    Toepassingen, Normen
    REACH
    conform
    REACH is een Europese wetgeving die gaat over welke chemische stoffen niet in materialen mogen zitten. De hoofdgedachte is om de gezondheid van mens en milieu beter te beschermen tegen de risico’s van chemische stoffen. Deze lijst aan stoffen wordt regelmatig gewijzigd en uitgebreid. Dit wordt constant bijgehouden door EKI.
    RoHS
    conform
    RoHS of Restriction of Hazardous Substances is een beperking van de gevaarlijke stoffen in de elektrische en elektronische apparatuur. Deze norm wordt dus vooral gebruikt in de elektrische industrie en krijgt regelmatige updates. Dit wordt constant bijgehouden door EKI.
    Recyclebaar
    conform
    Restafval uit ons productieproces wordt nu al zo veel mogelijk gerecycled. Dit betekent in de meeste gevallen dat het rubber of schuim vermalen wordt tot kleine korrels, die hergebruikt worden als basis voor nieuwe producten. Als klanten restafval terugsturen, dan neemt EKI dit mee in dit proces.
    CFC en HCFC vrij
    conform
    Kort gezegd is het materiaal ozonvriendelijk. Bij EKI krijgen we regelmatig deze vraag, vooral vanuit kitbedrijven. Bij sommige materialen is het meer van toepassing en bij andere minder, maar we hebben deze gedachte door ons hele gamma doorgetrokken.
    Shelf life
    0,5 jaar
    Hoe lang het materiaal na binnenkomst in voorraad mag blijven voordat het toegepast wordt. We gaan uit van normale binnencondities en dat het verpakt is in oorspronkelijke verpakking. De richtlijn die wij aanhouden is: bij 20 °C en relatieve luchtvochtigheid van 40% a 50%.
    HS code
    40021990
    HS-code of Harmonized System code is een internationale standaard om goederen te categoriseren, vooral gebruikt bij de export.
    Algemene Omschrijving
    Grondstof
    neopreen
    De gebruikte grondstof heeft veel invloed op de eigenschappen van het materiaal.
    Materiaal
    rubber
    Een materiaal is een natuurlijk of kunstmatig geproduceerde stof die bestemd is om verder verwerkt te worden tot halffabricaten of eindproduct. Het juiste materiaal kiezen gebeurt op basis van zijn eigenschappen die nodig zijn voor uw toepassing. Belangrijke eigenschappen zijn hardheid, elasticiteit, duurzaamheid en kostprijs.
    Inlages aantal
    1inlage
    Rubber met één inlage of met twee inlages is sterker en het doorscheuren ervan is moeilijker. De druk op het rubber wordt tevens beter verdeeld. Het grootste deel van het rubber wordt echter zonder inlage geleverd.
    Uitvoering rubber
    2 kanten glad
    Kleur
    zwart
    Het grootste deel van ons productassortiment is zwart, grijs of wit. We leveren ook materialen met andere kleuren zoals rood, geel, groen of blauw. Houd er alstublieft rekening mee dat er altijd tolerantie zit op de kleur. Bij sommige materialen is deze tolerantie kleiner, bij andere materialen groter.
    Hardheid (Shore A)
    70 shore A
    Shore A wordt gebruikt om de hardheid aan te duiden van rubber en sponsrubber. De shore A hardheid wordt gemeten door met een bepaalde kracht, de diepte van indrukken op het materiaal te meten. Dit gebeurt met een shore A meter. Het meten van de shore A hardheid van hardere materialen zoals rubber dient op de correcte manier te gebeuren. Toch zal er altijd tolerantie zitten op het meetresultaat. Er zit namelijk tolerantie op het materiaal zelf. Soms is het wat harder en soms wat zachter. Dit verschil kan optreden tussen verschillende productiebatches, maar ook in dezelfde productiebatch. Natuurlijk selecteren wij onze grondstofleveranciers op constante kwaliteit en hardheid, maar er zal altijd tolerantie zitten op de hardheid.
    Dichtheid
    1400 kg/m³
    Dichtheid of densiteit van een materiaal drukt uit hoeveel massa van dat materiaal aanwezig is in een bepaald volume. Het grootste gedeelte van onze producten wordt uitgedrukt in kg/m³. Bij de productie van een bepaald materiaal is er altijd tolerantie op de densiteit. Dit is helaas niet te vermijden, maar wordt wel nauwkeurig bijgehouden in kwaliteitscontroles. Het meten van densiteit of soortelijk gewicht van materialen gebeurt volgens internationale normen. Hierdoor kunnen materialen beter en nauwkeuriger met elkaar vergeleken worden.
    Dichtheid range en norm
    1300 tot 1500 kg/m³ (DIN EN ISO 845)
    Mogelijkheden Materiaal
    Zelfklevende mogelijkheden
    1 kant, 2 kanten, zonder
    De mogelijkheden voor het zelfklevend maken hangen af van de eigenschappen, de vorm en de toepassing van het materiaal. De meeste materialen kunnen wij leveren ongelijmd (zonder zelfklevende zijde), met één zelfklevende zijde en met aan twee kanten een zelfklevende zijde. Sommige materialen zijn niet te belijmen en bijvoorbeeld sommige profielen kunnen we alleen leveren met éen zelfklevende zijde.
    Meest verkochte diktes
    2, 3, 4, 5 mm
    De meest verkochte diktes geven een eerste indicatie van de standaard mogelijkheden. Er is echter veel meer mogelijk. Mocht de gewenste dikte er niet bij staan, neem a.u.b. contact met ons op. Vaak kunnen we de dikte gemakkelijk op maat maken en soms is er een alternatief materiaal waarin de gewenste dikte wel mogelijk is.
    Minimum dikte
    2 mm
    De minimum dikte geeft een indicatie van onze technische mogelijkheden. Vaak gaat het om een standaard dikte. Mocht u toch een dunner materiaal zoeken, neem dan alstublieft contact met ons op. Soms is het wel mogelijk en soms hebben we alternatieve materialen waarin de gewenste dikte wel mogelijk is.
    Maximum dikte
    5 mm
    De maximum dikte geeft een indicatie van onze technische mogelijkheden. Mocht u toch een dikker materiaal zoeken, neem dan alstublieft contact met ons op. Voor bepaalde materialen lijmen we meerdere lagen op elkaar om toch de gewenste dikte te verkrijgen, bij andere materialen kunnen we grotere blokken gebruiken. Wat mogelijk is, hangt dan meestal af van de overige gewenste afmetingen en vorm.
    Niet standaard diktes
    op aanvraag bij grotere aantallen
    Wilt u een materiaal in een dikte die niet standaard is, dan kunnen wij u meestal heel snel helpen. Bij veel materialen maken wij zelf de platen en rollen in iedere gewenste dikte. Uit masterblokken schillen wij dan de gewenste dikte, met korte levertijd. Bij materialen waar wij dit niet zelf kunnen (op aanvraag bij grotere aantallen), kunnen wij vaak snel uitsluitsel geven of we het kunnen aanbieden.
    Max breedte rollen
    1400 mm
    Uit rollen produceren wij bandjes en vormen. De standaard rolbreedte geeft een indicatie van de mogelijkheden qua maximale afmetingen.
    UV-bestendigheid
    redelijk
    Ozonbestendigheid
    redelijk
    Toepassing met olie
    slecht
    Afdichten bij welk type voeg
    vlak/evenwijdig
    vlak = glad oppervlakte zoals metaal / oneffen = onregelmatig oppervlakte zoals metselwerk / evenwijdig = een voeg die heel constant is / verlopend = een voeg die heel veel varieert. Gladde en vlakke voegen zijn niet de uitdaging, de uitdaging ligt bij onregelmatige en verlopende voegen. Bijvoorbeeld bij metselwerk moeten de oneffenheden goed opgevangen worden, maar nog steeds een goede afdichting geven. Bij verlopende voegen moet het materiaal heel goed indrukbaar zijn, maar nog steeds goed afdichten op de gedeeltes waar het band veel minder wordt ingedrukt.
    Technische Eigenschappen Materiaal
    Temperatuur
    -30 °C tot +70 °C, kortstondig +80 °C
    FMVSS302
    conform
    FMVSS 302 is een internationale test waarbij de brandbaarheid van een materiaal wordt gemeten. FMVSS staat voor Federal Motor Vehicle Safety Standards. Deze norm geeft een indicatie van het brandgedrag. Als het conform is, dan betekent dit dat een bepaalde minimale veiligheid gegarandeerd is.
    Lambda
    0,25 W/mK
    Warmtegeleidingscoëfficiënt of thermische geleidbaarheid geeft aan hoe een materiaal warmte geleidt en is afhankelijk van temperatuur, dichtheid en het vochtgehalte. Deze waarde is berekend bij 20 °C
    Treksterkte MPa
    6 MPa (> 4 MPa, ISO 37)
    Hoeveel kracht is er nodig voordat een materiaal knapt? De treksterkte is een maatstaf om de mechanische eigenschappen te classificeren. De grenswaarde van de treksterkte geeft aan hoeveel kracht of spanning het materiaal minimaal kan verdragen voordat het knapt.
    Rek bij breuk
    200% (> 150%, DIN 53504)
    De rek bij breuk is een maatstaf van de rekbaarheid van het materiaal. Deze maatstaf staat in verbinding met treksterkte. Het geeft aan hoeveel procent het materiaal is uitgerekt als de opgegeven kracht van treksterkte gebruikt is. De rek bij breuk wordt uitgedrukt in een percentage van de oorspronkelijke lengte: 120% betekent dan dat het 20% uitgerekt kan worden t.o.v. het originele formaat voordat het breekt.
    Scheursterkte
    10 N/mm (> 7 N/mm, ASTM D624-00)
    Maximaal % indrukken
    25%
    Dit geeft een indicatie van hoeveel procent een materiaal maximaal samen te drukken is, zonder dat het materiaal kapot gaat. Bijvoorbeeld als gesloten cellig schuim meer dan 50% ingedrukt wordt, dan knappen de cellen. Bij hardere materialen ligt het maximale percentage samen te drukken een stuk lager. Hele zachte open cellige materialen kunnen vaak bijna helemaal ingedrukt worden.
    Maximale belasting N/mm2
    < 5 N/mm²
    De maximale kracht die op rubber uitgeoefend kan worden in oplegconstructies.
    Toepassingen, Normen
    REACH
    conform
    REACH is een Europese wetgeving die gaat over welke chemische stoffen niet in materialen mogen zitten. De hoofdgedachte is om de gezondheid van mens en milieu beter te beschermen tegen de risico’s van chemische stoffen. Deze lijst aan stoffen wordt regelmatig gewijzigd en uitgebreid. Dit wordt constant bijgehouden door EKI.
    RoHS
    conform
    RoHS of Restriction of Hazardous Substances is een beperking van de gevaarlijke stoffen in de elektrische en elektronische apparatuur. Deze norm wordt dus vooral gebruikt in de elektrische industrie en krijgt regelmatige updates. Dit wordt constant bijgehouden door EKI.
    Recyclebaar
    conform
    Restafval uit ons productieproces wordt nu al zo veel mogelijk gerecycled. Dit betekent in de meeste gevallen dat het rubber of schuim vermalen wordt tot kleine korrels, die hergebruikt worden als basis voor nieuwe producten. Als klanten restafval terugsturen, dan neemt EKI dit mee in dit proces.
    CFC en HCFC vrij
    conform
    Kort gezegd is het materiaal ozonvriendelijk. Bij EKI krijgen we regelmatig deze vraag, vooral vanuit kitbedrijven. Bij sommige materialen is het meer van toepassing en bij andere minder, maar we hebben deze gedachte door ons hele gamma doorgetrokken.
    Shelf life
    0,5 jaar
    Hoe lang het materiaal na binnenkomst in voorraad mag blijven voordat het toegepast wordt. We gaan uit van normale binnencondities en dat het verpakt is in oorspronkelijke verpakking. De richtlijn die wij aanhouden is: bij 20 °C en relatieve luchtvochtigheid van 40% a 50%.
    HS code
    40021990
    HS-code of Harmonized System code is een internationale standaard om goederen te categoriseren, vooral gebruikt bij de export.
    Disclaimer

    De gepubliceerde technische gegevens zijn gebaseerd op onderzoeksgegevens en dienen als leidraad voor de verschillende toepassingen. Wegens de grote diversiteit aan producten en toepassingsmogelijkheden dient de koper zelf te testen of het beoogde materiaal aan de gestelde eisen voldoet. Alle informatie is onder voorbehoud van typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

    Documenten

    10B2A05A-22A7-4126-BC4D-22BF6DC97953
    EKI 261 Neopreen rubber zwart + pdf
    Download

    Veelgestelde vragen

    Anderen bekeken ook

    EKI 262 Neopreen rubber zwart
    EKI 262 neopreen rubber met 2 inlages
    • 70 shore A
    • met 2 inlage
    Levertijd: Snel
    Bekijk
    EKI 260 Neopreen rubber zwart
    EKI 260 neopreen rubber
    • 70 shore A
    • meest verkocht
    Levertijd: Snel
    Bekijk
    EKI 271 EPDM rubber zwart
    EKI 271 EPDM rubber met inlage
    • 70 shore A
    • met 1 inlage
    Levertijd: Snel
    Bekijk
    EKI 262 Neopreen rubber zwart
    EKI 262 neopreen rubber met 2 inlages
    • 70 shore A
    • met 2 inlage
    Levertijd: Snel
    Bekijk
    EKI 260 Neopreen rubber zwart
    EKI 260 neopreen rubber
    • 70 shore A
    • meest verkocht
    Levertijd: Snel
    Bekijk
    EKI 271 EPDM rubber zwart
    EKI 271 EPDM rubber met inlage
    • 70 shore A
    • met 1 inlage
    Levertijd: Snel
    Bekijk
    Terug naar Neopreen Rubber

    EKI 261 Neopreen rubber zwart

  1. Schuim
  2. Rubber
  3. Celrubber
  4. Sponsrubber
  5. Tape
  6. Folie
  7. Neoprene
  8. Vilt
  9. Overige