Rubber en schuim voor in de bouw

Uw partner in de bouw

Wij leveren continue kwaliteit in producten voor allerlei toepassingen binnen de bouw met een korte levertijd.

Ons rubber en schuim gebruiken in de bouw

De materialen die wij produceren worden veel gebruikt in de bouw. Er zijn talloze toepassingen te bedenken waar onze producten binnen de bouw voor gebruikt worden. Daardoor hebben wij veel ervaring met deze klantgroep en kunnen wij feilloos inspelen op de verschillende wensen en verwachtingen die de bouw met zich meebrengt.

Zo hanteren wij korte levertijden, waarmee wij een onvoorziene vraag naar producten zo goed mogelijk willen opvangen. Wij willen immers niet dat uw project onnodig stil komt te liggen. Veel van onze materialen hebben wij op voorraad en kunnen wij snel verwerken tot de gewenste vormen. U verwacht van ons een goede kwaliteit, zodat u op ons kunt vertrouwen en wij geen vertragingen in uw proces opleveren. Om deze kwaliteit te garanderen, ondergaan onze leveringen allen een kwaliteitscontrole voordat wij deze aan u aanbieden. Of het nou om kleine aantallen gaat of om grote afnames, wij zorgen voor een continue kwaliteit.

 

De juiste producten voor verschillende specifieke toepassingen

Door ons grote productassortiment hebben wij voor veel verschillende specifieke toepassingen in de bouw het geschikte product. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan oplossingen voor luchtdicht bouwen en allerlei verschillende afdichtingen. Ons grote productassortiment wordt onder andere veel gebruikt in de prefab, bij renovatie werkzaamheden, in de houtskeletbouw en door aannemers. Een voorbeeld van een product dat wij veel verkopen voor renovatie werkzaamheden is compressieband. Hiermee kunt u bestaande voegen opvullen.

EKI 5500 polyetherschuim rugvulling in de bouw

 

 

rubber en schuim voor in de bouw

Rubber en schuim producten met spoed nodig?

Wij willen onze leveringen aan laten sluiten op het tempo waarin u werkt. Piekmomenten willen wij zo goed mogelijk opvangen, maar wij willen ook de mogelijkheid bieden om de producten later te laten leveren dan gepland als u vertragingen opgelopen heeft. Ook in de piekmomenten en bij spoedleveringen zullen wij ervoor zorgen dat de kwaliteit van de materialen gewaarborgd blijft. Wij werken samen met betrouwbare koeriers die de zending zo snel mogelijk bij uw bouwplaats kan leveren. Om uw proces zo soepel mogelijk te laten verlopen zijn er allerlei verwerkingsmogelijkheden van het materiaal die wij hier direct al voor u uitvoeren. Zo snijden wij bijvoorbeeld de bandjes voor u voor en kunt u onze producten met een zelfklevende zijde bestellen.

Als u vragen heeft over welk product het meest geschikt is voor uw specifieke toepassing, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice via +31(0)24-3773378 of via info@eki.nl.

Contact

Ambachtsweg 26541 DB NijmegenNederland

Map/routebeschrijving Ons nu bellen Bericht via Formulier